У сарадњи са научним институцијама, ЦПН вам омогућава да будете научник из сенке – отворена је јединствена прилика да на један дан учествујете у правом научном истраживању

Особа која добије право учешћа у овом програму имаће прилику да присуствује извођењу разноврсних експеримената из неколико различитих области истраживачке психологије. Биће део тима истраживача који ће јој разјаснити цео процес психолошког истраживања – од идеје до објављеног рада.

Програм је намењен старијим средњошколцима који су заинтересовани за студије психологије и грађанима које занима како, на пример, изгледају психолошки инструменти.

Центар за промоцију науке на овај начин жели да учесницима дословце приближи науку и понуди им једниствену прилику да искусе део живота једног истраживача.

Ако сте заинтересовани за ове програме, потребно је да само да попуните електронску пријаву на страници КОНКУРСИ – Електронске пријаве и јавни позиви.

 

подели
повезано
Одакле долазе гравитациони таласи?
Личне звездане мапе

Ванземаљски језици

Књига Ванземаљски језици Данијела Оберхауса покушава да одговори на питања које Земљани покушавају да одгонетну вековима.

Једно од њих је: „Да ли смо сами у васиони?“, а увек га прати и оно друго, још компликованије: „Ако живот ван Земље постоји, како бисмо комуницирали са њим?“