Манифестације

Фабрика знања

Фабрика знања, едукативна манифестациjа коjа се бави информационим технологиjама, отвара се 11. септембра у Андрићграду. Реч је о највећем ИТ догађају у региону

Центар за промоциjу науке ће учествовати на наjвећем ИТ догађаjу у региону. У питању jе Фабрика знања, манифестациjа коjу већ пет година заредом организуjу jавни и приватни сектор, у циљу информационог описмењавања jавности.

Фабрика знања jе едукативно-пословни скуп, коjи на jедном месту окупља стручњаке, потенциjалне клиjенте, младе таленте и важне личности из политичког и културног живота.

Манифестациjа информационих технологиjа одржава се под покровитељством председника Републике, уз подршку Министарства просвете и културе Републике Српске и великог броjа међународних компаниjа и локалних спонзора.

Фабрика знања представља jединствени догађаj у Jугоисточноj Европи. У оквиру проjекта око 3000 ученика и студената сваке године има прилику да се из прве руке упозна са актуелним трендовима на пољу хардвера и софтвера, уз помоћ више од 50 искусних предавача и демонстратора, као и преко 100 волонтера.

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs