Manifestacije

Fabrika znanja

Fabrika znanja, edukativna manifestacija koja se bavi informacionim tehnologijama, otvara se 11. septembra u Andrićgradu. Reč je o najvećem IT događaju u regionu

Centar za promociju nauke će učestvovati na najvećem IT događaju u regionu. U pitanju je Fabrika znanja, manifestacija koju već pet godina zaredom organizuju javni i privatni sektor, u cilju informacionog opismenjavanja javnosti.

Fabrika znanja je edukativno-poslovni skup, koji na jednom mestu okuplja stručnjake, potencijalne klijente, mlade talente i važne ličnosti iz političkog i kulturnog života.

Manifestacija informacionih tehnologija održava se pod pokroviteljstvom predsednika Republike, uz podršku Ministarstva prosvete i kulture Republike Srpske i velikog broja međunarodnih kompanija i lokalnih sponzora.

Fabrika znanja predstavlja jedinstveni događaj u Jugoistočnoj Evropi. U okviru projekta oko 3000 učenika i studenata svake godine ima priliku da se iz prve ruke upozna sa aktuelnim trendovima na polju hardvera i softvera, uz pomoć više od 50 iskusnih predavača i demonstratora, kao i preko 100 volontera.

Istražite druge tekstove:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

CPN
Ulica kralja Petra 46
11000 Beograd
Republika Srbija
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs