Projekti

Evropski đački parlament

CPN se uključuje u projekat Evropskog đačkog parlamenta i poziva đake da debatuju o budućnosti svog grada 10. novembra 2013. Uključite se!

Đački parlament će se održati od petka 8. novembra do nedelje 10. novembra 2013. u Narodnoj skupštini Republike Srbije. Tokom tri dana radićete aktivno na pronalaženju rešenja za svaku podtemu u sedam radnih grupa.

Da li poznajete nekog ili spadate među naše najdraže čitaoce, u grupu učenika koji imaju između 16 i 19 godina? Sada je prilika da iskusite nešto novo – skupštinsku debatu.

Wissenschaft im Dialog vas poziva da budete deo Evropskog đačkog parlamenta u Beogradu! Kroz radne grupe i u radu sa naučnicima, diskutovaćete o najnovijim pitanjima na temu „Budućnost našeg grada“ i pripremićete se i voditi parlamentarnu debatu.

Da li biste želeli da diskutujete o relevantnim temama o budućnosti sa učenicima iz cele Evrope i to na engleskom jeziku? Petoro vas će dobiti priliku da razmeni ideje i mišljenja sa još 95 učenika iz Evrope na završnom Evropskom đačkom parlamentu u Kopenhagenu, u junu 2014.

Možete da učestvujete ukoliko imate između 16 i 19 godina i ukoliko ste zainteresovani za nauku i parlamentarne debate. Prijavite se individualno, kao grupa ili kao ceo razred.

Istražite više u materijalu ”Evropski đački parlament

Istražite druge tekstove:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

CPN
Ulica kralja Petra 46
11000 Beograd
Republika Srbija
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs