Прва изложба отворена и за кућне љубимце, од 3. до 9. јуна у Научном клубу ЦПН-а

Центар за промоцију науке у сарадњи са Факултетом ветеринарске медицине Универзитета у Београду, у Научном клубу ЦПН-а, организује изложбу „Заједно са животињама“.

На изложби ће бити представљени разноврсни експонати и прикази животињског света. Изложба траје од 3. до 9. јуна, у простору Научног клуба ЦПН-а, Кнез Михаилова 5, други спрат.

Ова изложба представља посебну радост за власнике кућних љубимаца, јер је планирано да врата Научног клуба први пут буду отворена не само за људе, него и за животиње. Стручњаци са Факултета ветеринарске медицине ће током изложбе „Заједно са животињама“ давати савете власницима кућних љубимаца.

Након „Маја месеца математике“, ЦПН овом манифестацијом представља Дане Факултета ветеринарске медицине. Ова академска установа је недавно прославила 75 година од оснивања.

Током изложбе „Заједно са животињама“ студенти докторских студија и студенти волонтери представиће рад свих катедри Факултета ветеринарске медицине кроз показне вежбе, експерименте, пројекције, постере и експонате.

Истражите више о манифестацији „Заједно са животињама“.

подели
повезано
Одакле долазе гравитациони таласи?
Личне звездане мапе