Manifestacije

Zajedno sa životinjama

Prva izložba otvorena i za kućne ljubimce, od 3. do 9. juna u Naučnom klubu CPN-a

Centar za promociju nauke u saradnji sa Fakultetom veterinarske medicine Univerziteta u Beogradu, u Naučnom klubu CPN-a, organizuje izložbu „Zajedno sa životinjama“.

Na izložbi će biti predstavljeni raznovrsni eksponati i prikazi životinjskog sveta. Izložba traje od 3. do 9. juna, u prostoru Naučnog kluba CPN-a, Knez Mihailova 5, drugi sprat.

Ova izložba predstavlja posebnu radost za vlasnike kućnih ljubimaca, jer je planirano da vrata Naučnog kluba prvi put budu otvorena ne samo za ljude, nego i za životinje. Stručnjaci sa Fakulteta veterinarske medicine će tokom izložbe „Zajedno sa životinjama“ davati savete vlasnicima kućnih ljubimaca.

Nakon „Maja meseca matematike“, CPN ovom manifestacijom predstavlja Dane Fakulteta veterinarske medicine. Ova akademska ustanova je nedavno proslavila 75 godina od osnivanja.

Tokom izložbe „Zajedno sa životinjama“ studenti doktorskih studija i studenti volonteri predstaviće rad svih katedri Fakulteta veterinarske medicine kroz pokazne vežbe, eksperimente, projekcije, postere i eksponate.

Istražite više o manifestaciji „Zajedno sa životinjama“.

Istražite druge tekstove:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

CPN
Ulica kralja Petra 46
11000 Beograd
Republika Srbija
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs