У Центру

Промоција нових Елемената на Сајму књига

Током Сајма књига, на штанду ЦПН-а, у Хали 2а, у суботу, 26. октобра, биће представљен нови број научнопопуларног часописа Елементи

 

У суботу, 26. октобра, у 13.30, на штанду у Хали 2а, Центар за промоцију науке представља нови, 18. број свог научнопопуларног часописа Елементи.

Најновији број часописа Елементи, у коме су заступљени бројни домаћи аутори и илустратори, посвећен је феномену светлости и науци о овом феномену – фотоници. У новим Елементима налазе се и приче о праву на светлост, али и праву на мрак, као и разним другим инспиративним темама попут понашања машина, климатских промена, мржње у сајбер свету, поезије и медицине. 18. број Елемената доноси и ексклузивни интервју са др Мауром Фераријем, будућим председником Европског истраживачког савета (ЕРЦ).

На промоцији ће говорити Марко Крстић, в. д. директора Центра за промоцију науке, Ивана Николић, новинарка Центра за промоцију науке, Ђорђе Петровић, новинар Центра за промоцију науке и Петар Нуркић, докторанд, Филозофски факултет Универзитета у Београду. Промоцију ће модерирати Иван Умељић, руководилац Сектора за издаваштво и медијску продукцију ЦПН-а.

————————————————–

Током осам дана трајања Сајма, ЦПН ће на свом штанду организује читав низ промоција и разговора о темама из разноврсних научних области, трибине, представљање институција и нових издања, као и међународних пројеката у којима је ЦПН један од партнера.

Центар за промоцију науке и ове године, девети пут заредом, на свом штанду, у Хали 2а, излаже око 1000 публикација научноистраживачких организација Србије, као и своја издања из области промоције науке и научне комуникације.

 

Штанд ЦПН-а, Хала 2а

субота, 26. октобар, 13.30

 

Учествују:

Марко Крстић, в. д. директора Центра за промоцију науке

Ивана Николић, новинарка Центра за промоцију науке

Ђорђе Петровић, новинар Центра за промоцију науке

Петар Нуркић, докторанд, Филозофски факултет Универзитета у Београду

 

Модератор:

Иван Умељић, руководилац Сектора за издаваштво и медијску продукцију ЦПН-а

 

 

 

 

 

 

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs