У понедељак, 21. септембра, у 14 часова, почиње програм обуке за финансијске менаџере међународних пројеката

Заједно са Министарством просвете, науке и технолошког развоја, Центар за промоцију науке започиње прву бесплатну радионицу за обуку финансијских менаџера међународних пројеката у Србији којом се стиче искуство за рад са фондовима Европске уније.

За радионицу се пријавило 125 кандидата, од којих је изабрано 15.

Програм обуке ће бити отворен у понедељак, 21. септембра, у 14 часова у Малој сали Коларчеве задужбине.

На скупу ће говорити Немања Ђорђевић, директор Центра за промоцију науке, др Зорана Курбалија Новичић, добитница индивидуалног гранта „Марија Склодовска Кири“, др Виктор Недовић из Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Марија Филиповић Ожеговић, директорка Фондације Темпус и Димитрије Тадић, руководилац Деска Креативна Европа Србија.

Програм обуке за финансијске менаџере пројеката, који траје три месеца, похађаће 15 прворангираних кандидата са конкурса спроведеног у јуну 2015. године.

По завршетку обуке, изабрани кандидати ће бити едуковани да конструишу буџете међународних пројеката у оквиру програма Х2020, ЕРАСМУС+ (Темпус, ЛЛП), ИПА, НАТО итд., у складу са националним законодавством у погледу задатих административно-правих оквира, у фази имплементације пројекта.

Истражите више о конкурсу за полазнике радионице.

Истражите више о Хоризонту 2020.

подели
повезано
Одакле долазе гравитациони таласи?
Личне звездане мапе