ЦПН трибина „Борба за опстанак Чарлса Дарвина“ у уторак, 23. маја у 19.30 часова, одржава се на новој локацији – у Великом амфитеатру Хемијског факултета (ПМФ)

 

Након што је Студентски културни центар, како је речено, “из техничких разлога” у петак 19. маја отказао гостопримство ЦПН трибини ”Борба за опстанак Чарлса Дарвина”, Центар за промоцију науке је пронашао алтернативну локацију на којој ће се одржати трибина: Велики хемијски амфитеатар (ВХА), који је једна од највећих сала на Универзитету у Београду.

ЦПН трибина се организује у претходно најављеном термину, у уторак, 23. маја, али са почетком у 19.30 часова. ВХА се налази у приземљу Хемијског факултета (ПМФ), на адреси Студентски трг 12-16.

Локација ће, због великог интересовања, бити јасно означена. Улаз је, као и увек, слободан.

Продукциони тим ЦПН се захваљује бројним појединцима и организацијама које су претходних дана понудили локације за одржавање трибине.

На трибини говоре наши најугледнији научници, еволуциони биолози др Биља Стојковић и др Алексеј Тарасјев, физички антрополог др Софија Стефановић и теолог др Андреј Јефтић. Модератор је Слободан Бубњевић из ЦПН-а.

подели