У четвртак, 13. новембра, у 16 часова, домаћи иноватори ће представити резултате иновационих пројеката

Након што се Република Србија укључила у Хоризонт 2020, ЦПН сваког четвртка у Научном клубу, у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја, организује „Хоризонт четвртком”.

Међутим, ове недеље, четвртак је посвећен домаћим иновацијама. Наиме, Министарство просвете, науке и технолошког развоја у Привредној комори Србије окупља иноваторе на „Усменој презентацији резултата иновационих пројеката“.

Догађај се организује 13. новембра, у 16 часова, у Привредној комори Србије (Ресавска 13, сала 1).

На овом скупу Министарство ће представити иноваторе чији су пројекти финансирани по jавним позивима. Сви посетиоци ће бити у прилици да погледају изложбу резултата иновационих пројеката, али и резултата Такмичења за најбољу технолошку иновацију.

У петоминутним презентацијама пројекте ће публици представити руководиоци пројеката. Након презентација Министарство у истој сали организује и округли сто представника Министарства и привреде „Истраживање у функцији развоја привреде“.

ПРОГРАМ

Четвртак, 13. новембар, Привредна комора Србије, Ресавска 13

15:00 – 16:00

Регистрација

16:00 – 16:15

Поздравна реч представника Министарства просвете, науке и технолошког развоја, Министарства привреде и Привредне коморе Србије

16:15 – 17:15

ПРЕЗЕНТАЦИЈЕ: Резултати иновационих пројеката

17:15 – 18:30

ОКРУГЛИ СТО: Истраживање у функцији развоја привреде

18:30 – 18:40

ЗАКЉУЧЦИ

 

подели
повезано
Творац Сретењског устава
Астероид Дејвид Боуви