U četvrtak, 13. novembra, u 16 časova, domaći inovatori će predstaviti rezultate inovacionih projekata

Nakon što se Republika Srbija uključila u Horizont 2020, CPN svakog četvrtka u Naučnom klubu, u saradnji sa Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, organizuje „Horizont četvrtkom”.

Međutim, ove nedelje, četvrtak je posvećen domaćim inovacijama. Naime, Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja u Privrednoj komori Srbije okuplja inovatore na „Usmenoj prezentaciji rezultata inovacionih projekata“.

Događaj se organizuje 13. novembra, u 16 časova, u Privrednoj komori Srbije (Resavska 13, sala 1).

Na ovom skupu Ministarstvo će predstaviti inovatore čiji su projekti finansirani po javnim pozivima. Svi posetioci će biti u prilici da pogledaju izložbu rezultata inovacionih projekata, ali i rezultata Takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju.

U petominutnim prezentacijama projekte će publici predstaviti rukovodioci projekata. Nakon prezentacija Ministarstvo u istoj sali organizuje i okrugli sto predstavnika Ministarstva i privrede „Istraživanje u funkciji razvoja privrede“.

PROGRAM

Četvrtak, 13. novembar, Privredna komora Srbije, Resavska 13

15:00 – 16:00

Registracija

16:00 – 16:15

Pozdravna reč predstavnika Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstva privrede i Privredne komore Srbije

16:15 – 17:15

PREZENTACIJE: Rezultati inovacionih projekata

17:15 – 18:30

OKRUGLI STO: Istraživanje u funkciji razvoja privrede

18:30 – 18:40

ZAKLJUČCI

 

podeli
povezano
Tvorac Sretenjskog ustava
Asteroid Dejvid Bouvi