(СНИМАК 04) Емисијa емитована 9. марта о великом пројекту ЦПН-а Art & Science

У четвртак, 9. марта у 14 часова, у емисији Радио Елементи на станици Радио Апарат гостовао је Добривоје Лале Ерић, руководилац Сектора за међународне пројекте у Центру за промоцију науке.

Једна од тема емисије била је пројекат Art & Science и велика изложба уметничких радова инспирисаних науком и новим технологијама, која нас крајем априла очекује у Културном Центру Београда и на још неколико локација у граду. Лале је говорио о сарадњи са домаћим уметницима, узбудљивим експонатима које ћемо имати прилику да видимо на изложби и другима темама у којима се укрштају уметност и наука.

Радио Елементи су осмишљени као простор у којима се разговара о темама објављеним у научнопопуларном часопису Елементи, као и важним манифестацијама, изложбама, трибинама и другим програмима и садржајима којима се бави Центар за промоцију науке. Ово је, такође, прилика, да се слушаоци упознају са ауторима Елемената, али и са занимљивим саговорницима из Центра, који, свако на свој начин, осмишљава разноврсне програме промоције науке и образовања.

Архива свих емисија Радио Елементи.

подели