(SNIMAK 04) Emisija emitovana 9. marta o velikom projektu CPN-a Art & Science

U četvrtak, 9. marta u 14 časova, u emisiji Radio Elementi na stanici Radio Aparat gostovao je Dobrivoje Lale Erić, rukovodilac Sektora za međunarodne projekte u Centru za promociju nauke.

Jedna od tema emisije bila je projekat Art & Science i velika izložba umetničkih radova inspirisanih naukom i novim tehnologijama, koja nas krajem aprila očekuje u Kulturnom Centru Beograda i na još nekoliko lokacija u gradu. Lale je govorio o saradnji sa domaćim umetnicima, uzbudljivim eksponatima koje ćemo imati priliku da vidimo na izložbi i drugima temama u kojima se ukrštaju umetnost i nauka.

Radio Elementi su osmišljeni kao prostor u kojima se razgovara o temama objavljenim u naučnopopularnom časopisu Elementi, kao i važnim manifestacijama, izložbama, tribinama i drugim programima i sadržajima kojima se bavi Centar za promociju nauke. Ovo je, takođe, prilika, da se slušaoci upoznaju sa autorima Elemenata, ali i sa zanimljivim sagovornicima iz Centra, koji, svako na svoj način, osmišljava raznovrsne programe promocije nauke i obrazovanja.

Arhiva svih emisija Radio Elementi.

podeli