(СНИМАК, 27. октобар 2019.) Радијска емисија Центра за промоцију науке поново je почела да се емитује на интернет радио-станици РадиоAпарат, а прва емисија нове сезоне емитована је у недељу, 27. октобра, у 12 часова

У недељу, 27. октобра, у 12 часова, на интернет радио-станици РадиоAпарат (radioaparat.com) поново је почела да се емитује радио-емисија Центра за промоцију науке Радио Елементи.

Сваке последње недеље у месецу, екипа Центра за промоцију науке разговараће о важним темама данашњице, пре свега о вештачкој интелигенцији и климатским променама, али ће у фокусу бити и друга питања којима се Центар бави кроз своје програме, пројекте и разноврсне активности.

У првој емисији новог циклуса разговарали смо о пројекту Европска лабораторија вештачке интелигенције, најавили новембарску манифестацију аrt+neuroscience, уз гошћу емисије, уметницу Дарију Медић, причали смо о Сајму књига и новим издањима Центра, а слушаоцима смо препоручили и разне занимљиве и корисне садржаје.

Емисију припремају и воде: Марјана Бркић, Петар Лаушевић, Ивана Смоловић, Бојан Кениг, Љиљана Илић и Добривоје Лале Ерић.­­­

Емисију можете слушати на овом линку.

подели