(SNIMAK, 27. oktobar 2019.) Radijska emisija Centra za promociju nauke ponovo je počela da se emituje na internet radio-stanici RadioAparat, a prva emisija nove sezone emitovana je u nedelju, 27. oktobra, u 12 časova

U nedelju, 27. oktobra, u 12 časova, na internet radio-stanici RadioAparat (radioaparat.com) ponovo je počela da se emituje radio-emisija Centra za promociju nauke Radio Elementi.

Svake poslednje nedelje u mesecu, ekipa Centra za promociju nauke razgovaraće o važnim temama današnjice, pre svega o veštačkoj inteligenciji i klimatskim promenama, ali će u fokusu biti i druga pitanja kojima se Centar bavi kroz svoje programe, projekte i raznovrsne aktivnosti.

U prvoj emisiji novog ciklusa razgovarali smo o projektu Evropska laboratorija veštačke inteligencije, najavili novembarsku manifestaciju art+neuroscience, uz gošću emisije, umetnicu Dariju Medić, pričali smo o Sajmu knjiga i novim izdanjima Centra, a slušaocima smo preporučili i razne zanimljive i korisne sadržaje.

Emisiju pripremaju i vode: Marjana Brkić, Petar Laušević, Ivana Smolović, Bojan Kenig, Ljiljana Ilić i Dobrivoje Lale Erić.­­­

Emisiju možete slušati na ovom linku.

podeli