(СНИМАК, 29. децембар 2019.) У недељу, 29. децембра, у емисији Радио Елементи рекапитулирали смо 2019. годину, разговарали о темама које су нам биле важне и најавили неке узбудљиве програме које је ЦПН припремио за 2020. годину

Последња емисија Радио Елементи, на Радиоапарату, емитована у недељу, 29. децембра, у 12 часова, вратила нас је у неке занимљиве тренутке и значајне теме којима смо се бавили кроз програме Центра за промоцију науке током протекле године.

Водитељ емисије Добривоје Лале Ерић, руководилац Сектора за међународну сарадњу, заједно са својим гостима Слобоаном Цобом Јовановићем и Данијелом Вучићевић, поменуо је значајне теме којима смо се бавили током 2019. године, попут манифестације art+neuroscience и приче о вештачкој интелигенцији која се провлачила као њен интегрални део, издања ЦПН-а и наступа на Сајму књигу, радионица за школарце, сусрета са математиком током манифестације Мај месец математике, и других тема које су биле у нашем фокусу.

Емисију су обогатили прилози колегиница и колега из Монтреала и Торонта, Канада, из Гетеборга, Шведска, и из Барселоне, Шпанија, а у емисији су најављени и неки од узбудљивих програма и изложби које нас очекују у 2020. години.

Емисија Радио Елементи емитује се сваке последње недеље у месецу, а припремају је и воде сарадници из Центра за промоцију науке.

Емисију можете слушати на овом линку.

 

подели