(SNIMAK, 29. decembar 2019.) U nedelju, 29. decembra, u emisiji Radio Elementi rekapitulirali smo 2019. godinu, razgovarali o temama koje su nam bile važne i najavili neke uzbudljive programe koje je CPN pripremio za 2020. godinu

Poslednja emisija Radio Elementi, na Radioaparatu, emitovana u nedelju, 29. decembra, u 12 časova, vratila nas je u neke zanimljive trenutke i značajne teme kojima smo se bavili kroz programe Centra za promociju nauke tokom protekle godine.

Voditelj emisije Dobrivoje Lale Erić, rukovodilac Sektora za međunarodnu saradnju, zajedno sa svojim gostima Sloboanom Cobom Jovanovićem i Danijelom Vučićević, pomenuo je značajne teme kojima smo se bavili tokom 2019. godine, poput manifestacije art+neuroscience i priče o veštačkoj inteligenciji koja se provlačila kao njen integralni deo, izdanja CPN-a i nastupa na Sajmu knjigu, radionica za školarce, susreta sa matematikom tokom manifestacije Maj mesec matematike, i drugih tema koje su bile u našem fokusu.

Emisiju su obogatili prilozi koleginica i kolega iz Montreala i Toronta, Kanada, iz Geteborga, Švedska, i iz Barselone, Španija, a u emisiji su najavljeni i neki od uzbudljivih programa i izložbi koje nas očekuju u 2020. godini.

Emisija Radio Elementi emituje se svake poslednje nedelje u mesecu, a pripremaju je i vode saradnici iz Centra za promociju nauke.

Emisiju možete slušati na ovom linku.

 

podeli