(СНИМАК, 27. децембар 2020.) У недељу, 27. децембра, у 12 часова, на интернет радио-станици РадиоАпарат емитовано је последње овогодишње издање емисије Радио Елементи

Последње издање емисије Радио Елементи у 2020. години, на интернет адреси radioaparat.com, посвећено је темама којима ћемо се бавити током наредне године.

Тања Аднађевић нас уводи у причу о климатској акцији, коју настављамо и у 2021. години, а најавила је и календар за наредну годину, чија тема је веома важна и у контексту климатских промена: биодиверзитет у Србији.

Изашао је и новогодишњи број научнопопуларног часописа Елементи, о коме смо разговарали са Богданом Ђорђевићем, научним новинаром ЦПН-а. Шта нас све чека у новом броју који ћемо листати током новогодишњих празника?

Мирјана Утвић причала је о новим плановима за Мејкерс спејс, простор који је отворен за људе свих генерација са добрим идејама. У Микрогалерији, у Улици краља Петра 46, пролазнике увек чека неко изненађење, па је тако и током новогодишњих празника….

О art+science платформи, коју ЦПН континуирано негује и шири, говори Добривоје Лале Ерић.

 

Емисија Радио Елементи емитује се сваког последњег уторка у месецу, а све досадашње емисије могу се слушати на овом линку.
Емисију припремају и воде: Петар Лаушевић, Марјана Бркић, Ивана Смоловић и Љиљана Илић.

подели