(SNIMAK, 27. decembar 2020.) U nedelju, 27. decembra, u 12 časova, na internet radio-stanici RadioAparat emitovano je poslednje ovogodišnje izdanje emisije Radio Elementi

Poslednje izdanje emisije Radio Elementi u 2020. godini, na internet adresi radioaparat.com, posvećeno je temama kojima ćemo se baviti tokom naredne godine.

Tanja Adnađević nas uvodi u priču o klimatskoj akciji, koju nastavljamo i u 2021. godini, a najavila je i kalendar za narednu godinu, čija tema je veoma važna i u kontekstu klimatskih promena: biodiverzitet u Srbiji.

Izašao je i novogodišnji broj naučnopopularnog časopisa Elementi, o kome smo razgovarali sa Bogdanom Đorđevićem, naučnim novinarom CPN-a. Šta nas sve čeka u novom broju koji ćemo listati tokom novogodišnjih praznika?

Mirjana Utvić pričala je o novim planovima za Mejkers spejs, prostor koji je otvoren za ljude svih generacija sa dobrim idejama. U Mikrogaleriji, u Ulici kralja Petra 46, prolaznike uvek čeka neko iznenađenje, pa je tako i tokom novogodišnjih praznika….

O art+science platformi, koju CPN kontinuirano neguje i širi, govori Dobrivoje Lale Erić.

 

Emisija Radio Elementi emituje se svakog poslednjeg utorka u mesecu, a sve dosadašnje emisije mogu se slušati na ovom linku.
Emisiju pripremaju i vode: Petar Laušević, Marjana Brkić, Ivana Smolović i Ljiljana Ilić.

podeli