Конкурси

НеМогући дизаjн

Конкурс „НеМогући дизаjн“ има за циљ да афирмише младе дизаjнере а пријаве су отворене до 25. децембра

Центар за промоциjу науке, Факултет за машинство и грађевинарство у Краљеву и град Краљево организуjу конкурс „НеМогући дизаjн“. Конкурс траjе од 5. до 30. децембра, а приjаве се примаjу закључно са 25. децембром. Конкурс има за циљ да афирмише младе дизаjнере и подстакне студенте и ученике на моделовање облика применом 3д софтверских алата.

Наjуспешниjа решења биће награђена израдом прототипова коjи ће бити додељени победницима на свечаноj промоциjи. Одлуке о победницима биће донете до краjа 2013. године.

Конкурсом „НеМогући дизаjн“ се промовише модерна технологиjа за израду прототипова заснована на новим материjалима, коjом се омогућава повећање иновативности дизаjнера и конструктора при развоjу нових производа. Реализациjом проjекта ће примена нових материjала и технологиjа, коjи значаjно мењаjу концепте проjектовања и дизаjна, бити приближена младим дизаjнерима и конструкторима.

Конкурс има две категориjе, за студенте, младе дизаjнере и инжењере до 30 година старости и за ученике средњих школа. Додељиваће се по две врсте награда у обе категориjе: три награде стручног жириjа и jедна награда публике. Право на учешће имаjу држављани Републике Србиjе са пребивалиштем у Србиjи, а награђени аутори ће морати да личним и/или школским документима потврде припадност одговараjућоj категориjи.

Више о конкурсу погледајте на овом линку.

 

 

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs