КОНКУРСИ

Пријавите се за мастерклас у Бристолу

Универзитет Западне Енглеске расписао је конкурс за мастерклас у области научне комуникације, који ће се одржати у новембру у Бристолу. На курс су позвани научници и студенти

 

Одељење научне комуникације Универзитета Западне Енглеске (UWE) најавило је мастерклас у области научне комуникације, који ће се одржати у Бристолу, Енглеска, од 24. до 27. новембра.

Мастерклас представља интензиван курс намењен професионалном развоју у овој области, а заснован је на искуству које се већ примењује у едукацији у области научне комуникације на овом универзитету.

Он покрива читав низ тема попут историјског и социјалног контекста комуникације науке, научне писмености и разумевања потреба јавности, као и интерактивне комуникације с њом, како непосредно, тако и путем интернета.

Предавање је првенствено намењено онима који имају врло мало искуства или су без искуства на пољу научне комуникације. Курс је осмишљен и као могућност усавршавања за научнике који желе да побољшају комуникацију с јавношћу, као и дипломиране студенте заинтересоване за ову област и све оне који желе даљи професионални развој.

Додатне информације за пријаву на мастерклас у Бристолу могуће је пронаћи на овом линку.

Истражите више о UWE

 

 

 

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs