Овогодишња CNNTech 2024 конференција, која за циљ има да споји академију и привреду и поведе дискусију о најновијим технолошким достигнућима, одржаће се у Београду, од 24. до 27. јуна, у хотелу Мона Плаза и на Машинском факултету. Организатори конференције су Машински факултет Универзитета у Београду и Иновациони центар Машинског факултета. 

„Придружите нам се у предвођењу иновација, тамо где се академска заједница и индустрија спајају како би обликовали будућност технологије. CNNTech 2024 није само конференција; то је динамично средиште где се светови експерименталних и нумеричких истраживања сударају са новим технологијама, подстичући сарадњу, размену знања и револуционарни напредак“, наводе организатори. 

Организатори такође позивају заинтересоване да се пријаве и пошаљу своје радове. Сви прихваћени радови биће објављени у оквиру Book of abstracts, као и на званичном веб-сајту конференције. Осим тога, организатори најављују да ће ове године бити публикован тематски зборник од међународног значаја под називом New Trends in Engineering Research 2024, који ће објавити реномирана издавачкa кућа Спрингер, а који ће такође бити доступан на Скопусу – бази апстраката и цитата из научних и академских часописа. У оквиру овог тематског зборника биће објављене две врсте радова: радови обима 18-20 страна који се категоришу као М14 и радови обима 5-7 страна који се категоришу као М33. Одабрани радови ће бити објављени и у часописима Интегритет и век конструкција и Science of Sintering. 

У оквиру конференције одржаће се и Regional Innovation Forum 2024 у оквиру кога ће се одржати догађаји B2B – Business to business састанци и радионице, који коорганизује Европска мрежа предузетништва. Током Форума, биће организована предавања за микро, мала и средња предузећа, као и за истраживаче са конференције.

Пријава на конференцију је доступна преко овог линка.

подели