Ovogodišnja CNNTech 2024 konferencija, koja za cilj ima da spoji akademiju i privredu i povede diskusiju o najnovijim tehnološkim dostignućima, održaće se u Beogradu, od 24. do 27. juna, u hotelu Mona Plaza i na Mašinskom fakultetu. Organizatori konferencije su Mašinski fakultet Univerziteta u Beogradu i Inovacioni centar Mašinskog fakulteta. 

„Pridružite nam se u predvođenju inovacija, tamo gde se akademska zajednica i industrija spajaju kako bi oblikovali budućnost tehnologije. CNNTech 2024 nije samo konferencija; to je dinamično središte gde se svetovi eksperimentalnih i numeričkih istraživanja sudaraju sa novim tehnologijama, podstičući saradnju, razmenu znanja i revolucionarni napredak“, navode organizatori. 

Organizatori takođe pozivaju zainteresovane da se prijave i pošalju svoje radove. Svi prihvaćeni radovi biće objavljeni u okviru Book of abstracts, kao i na zvaničnom veb-sajtu konferencije. Osim toga, organizatori najavljuju da će ove godine biti publikovan tematski zbornik od međunarodnog značaja pod nazivom New Trends in Engineering Research 2024, koji će objaviti renomirana izdavačka kuća Springer, a koji će takođe biti dostupan na Skopusu – bazi apstrakata i citata iz naučnih i akademskih časopisa. U okviru ovog tematskog zbornika biće objavljene dve vrste radova: radovi obima 18-20 strana koji se kategorišu kao M14 i radovi obima 5-7 strana koji se kategorišu kao M33. Odabrani radovi će biti objavljeni i u časopisima Integritet i vek konstrukcija i Science of Sintering. 

U okviru konferencije održaće se i Regional Innovation Forum 2024 u okviru koga će se održati događaji B2B – Business to business sastanci i radionice, koji koorganizuje Evropska mreža preduzetništva. Tokom Foruma, biće organizovana predavanja za mikro, mala i srednja preduzeća, kao i za istraživače sa konferencije.

Prijava na konferenciju je dostupna preko ovog linka.

podeli