Ovogodišnji Dan nauke, 10. jul, proslavićemo na neuobičajen način. U skladu sa merama borbe protiv širenja Kovid-19 virusa, nećemo vas pozivati na okupljanje licem u lice, ali ipak želimo da se sa vama okupimo „uživo“, putem programa uživo na CPN Instagram profilu! 

U petak, 10. jula, od 18 do 19 časova, na tom profilu organizovaćemo prvu Virtuelnu naučnu pravionicu – mejkers! Kombinujemo umetnost, nauku, pravljenje, i istražujemo kako senkama možemo da ispričamo priču o nauci. Naši demonstratori i demonstratorke će vam pokazati kako na neobičan način i uz maštovitu upotrebu svakodnevnih predmeta koji nas okružuju, možemo svima predstaviti šta je to što nas najviše oduševljava u nauci, a svi učesnici će imati priliku da se uključe u program uživo i predstave svoje kreacije!

Program je osmišljen za sve uzraste, a mlađima će biti potrebna podrška odraslih. Koristićete materijale i predmete koje imate u stanu, biće vam potrebna baterijska lampa, kao i mogućnost da zamračite deo prostorije u kojoj se nalazite. Osim toga – spremite samo entuzijazam, ljubav ka nauci i osmeh!

Molimo vas dodajte nas na Instragramu na ovom linku ili jednostavno preko aplikacije na svom telefonu nađite naš profil: centar_za_promociju_nauke

Molimo vas da nam potvrdite da li želite da učestvujete u ovom programu kratkim mejlom na adresu koleginice Ane Klobučar: aklobucar@cpn.rs

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirajte!

podeli