Seminari

Naučna komunikacija za istraživače

U četvrtak 23. marta na Institutu za vodoprivredu “Jaroslav Černi” biće održaće seminar o naučnim informacijama i naučnoj komunikaciji

Motiv iz ilustracije Aleksandra Savića

U četvrtak 23. marta u 12 časova na Institutu za vodoprivredu “Jaroslav Černi” načelnica Kobsona Tatjana Timotijević i urednik izdanja CPN-a Ivan Umeljić održaće seminar o naučnim informacijama i naučnoj komunikaciji.

Tatjana Timotijević, načelnica odeljenja za naučne informacije Narodne biblioteke Srbije, održaće predavanje o Kobsonu, korišćenju podataka i dostupnosti informacija, namenjeno studentima doktorskih studija. Urednik izdavačke delatnosti Centra za promociju nauke, Ivan Umeljić, predstaviće izdanja CPN-a namenjena doktorandima i istraživačima, Uvod u objavljivanje naučnih publikacija (u celosti dostupno na internet adresi nauka.cpn.rs), Naučna komunikacija, Doktorati u prozi: ilustrovane priče (ekperiment iz naučne komunikaciju u kojem su učestvovali 11 istraživača, 11 ilustratora i dva tekstopisca iz CPN-a) i Odravnjivanje (prvi doktorat u formi stripa). 

 SEMINAR

Naučne informacije i naučna komunikacija
Institut za vodoprivredu “Jaroslav Černi”
Četvrtak, 23. mart, 12 časova

Učesnici:

  • Tatjana Timotijević, Načelnica odeljenja za naučne informacije Narodne biblioteke Srbije
  • Ivan Umeljić, urednik izdavačke delatnosti Centra za promociju nauke

Istražite druge tekstove:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

CPN
Ulica kralja Petra 46
11000 Beograd
Republika Srbija
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs