u centru

Scientix na manifestaciji NiMaT u Nišu

Na manifestaciji NiMaT u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u Nišu u subotu, 12. maja, u 13 časova, biće predstavljen projekat Scientix

Na četvrtoj po redu manifestaciji NiMaT, pod ovogodišnjim nazivom „Matematičko tALASanje“, u Nišu, u subotu, 12. maja, u 13 časova, biće predstavljen evropski projekat Scientix, za koji je Centar nacionalna kontakt tačka za period 2017–2019. godine.

Scientix predstavlja najveću evropsku mrežu nastavnika prirodnih nauka, koja povezuje nastavnike iz čitave Evrope i omogućava razmenu njihovih praksi i iskustava. Cilj ovog projekta je i promocija STEM disciplina (eng. STEM: science, technology, engineering and mathematics) i novih pedagoških pristupa u ovim oblastima. Ova mreža nudi potpuno besplatno veliki broj alata, sistema podrške i mogućnosti za kontinuiranu obuku nastavnika kroz različite vebinare i kurseve.

Učesnici radionice će imati priliku da od Dalibora Todorovića, Scientix ambasadora, iz prve ruke saznaju detalje o Scientix portalu i mogućnostima koje ovaj projekat pruža nastavnicima.

Istražite druge tekstove:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

CPN
Ulica kralja Petra 46
11000 Beograd
Republika Srbija
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs