U Centru

Javni poziv 2018.

Prijavljivanje na Javni poziv CPN-a za 2018. godinu za finansiranje projekata pojedinaca i institucija iz oblasti promocije i popularizacije nauke traje do 28. maja

 

Centar za promociju nauke raspisao je Javni poziv za podnošenje prijava za finansijsku podršku projektima promocije i popularizacije nauke u 2018. godini.

Javni poziv odnosi se na sva zainteresovana naučna, naučnostručna društva, škole, centre za stručno usavršavanje, udruženja i druge organizacije, ali i pojedince preko naučnih klubova koji mogu da podnesu svoje prijave za izbor projekata promocije i popularizacije nauke i tehnike, kojima će Centar pružiti finansijsku podršku u 2018. godini.

Cilj Javnog poziva je podizanje nivoa naučne pismenosti i širenja naučne kulture sprovodeći postupak decentralizacije promocije i popularizacije nauke na teritoriji Republike Srbije; podrška raznovrsnim i inovativnim projektnim pristupima iz oblasti promocije i popularizacije nauke, a koji pokrivaju interesovanje i potrebe opšte populacije; podrška inovativnim i visokouticajnim projektima koji imaju veliki obuhvat u cilju razvoja i poboljšanja kvaliteta projekata iz oblasti promocije nauke od globalnog značaja i podrška kreativnim projektima koji afirmišu dostupnost znanja u otvorenom prostoru putem naučnopopularnih eksponata kako bi se naučni pojmovi, fenomeni i činjenice usvojili kroz neposredno iskustvo.

Ukupna raspoloživa sredstva izdvojena za ovu namenu iznose 8.300.000,00 dinara.

Poziv je otvoren od 04.04.2018. do 27.04.2018. godine, do 12:00 časova.

Prijave se podnose isključivo elektronskim putem, na obrascu koji je dostupan na internet adresi Centra: prijave2.cpn.rs. 

Svi detalji Javnog poziva dostupni su ovde.

Istražite druge tekstove:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

CPN
Ulica kralja Petra 46
11000 Beograd
Republika Srbija
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs