u centru

Finalna konferencija projekta Re@WBC

Završava se evropski projekat Re@WBC, podržan kroz program Evropske komisije Erasmus+

Finalna konferencija tokom koje će biti predstavljeni rezultati projekta održaće se 10. septembra u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu, Studentski trg 1. Konferenciju pod nazivom Towards Excellence in Research: Achievements and Visions of Re@WBC posvećenu predstavljanju rezultata evropskog projekta Re@WBC otvoriće rektorka Beogradskog univerziteta prof. dr Ivanka Popović.

Konferencija će, pored predstavljanja rezultata projekta od strane svih partnera, kao i predstavnika Univerziteta u Nišu koji je koordinator ovog projekta, otvoriti i pitanja važnosti pozicije istraživača u budućnosti, kao i kakva su iskustva iz Evropske unije kada je reč o Strategiji ljudskih resursa za istraživače (engl: Human Resources Strategy for Researchers – HRS4R). 

Na ovom ambicioznom projektu, pored Univerziteta u Nišu, partneri su i Beogradski, Kragujevački i Novosadski univerzitet, ali i univerziteti iz Koventrija, Liježa, Tirane, Sarajeva, Istočnog Sarajeva, iz Crne Gore, Univerzitet iz Valone „Ismail Kemali“, Politehniko iz Torina i Centar za promociju nauke.

Pozivamo sve zainteresovane da prisustvuju konferenciji čiji je početak zakazan za ponedeljak, 10. septembar, u 11 časova. Detaljan program konferencije se nalazi na sledećem linku.

Više informacija o samom projektu možete potražiti na sajtu projekta: rewbc.ni.ac.rs

Istražite druge tekstove:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

CPN
Ulica kralja Petra 46
11000 Beograd
Republika Srbija
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs