Нови, шести број Елемената премијерно у продаји од недеље, 23. октобра на штанду ЦПН на Сајму књига. На киосцима широм Србије од уторка, 25. октобра 

Истражите више о Елементима

Зашто смртна казна не смањује број кривичних дела? Шта је geek култура? Због чега је торент неуништив? Шта осећа електрични аутомобил? Како изгледа нова планета? Шта не знамо о свемиру? Да ли сте за референдум? Како се развијала једна европска валута? Како се заштити од митова о муњама? Шта је Кремљанско пророчанство, а шта американитис? 

Одговори на силна занимљива, актуелна и неочекивана питања крију се у новом, шестом броју часописа Елементи, који из броја у број стиче све више поклоника. На 108 страна, нови број за јесен 2016. представља највећи број аутора, тема и илустрација до сада. 

Од овог броја, Елементи отварају и нову рубрику #elementi, где се објављују изабране фотографије мотивисане Елементима које прави све већи број читалаца. Уз то, број садржи и први илустровани водич до једног државног документа. 

Број излази премијерно на Сајам књига, где се, на штанду Центра за промоцију науке, већ од 23. октобра може купити по цени од 290 динара. На киосцима широм Србије моћи ће да се купи од уторка, 25. октобра. 

Број ће бити представљен на штанду ЦПН на промоцији која је заказана за среду, 26. октобра, у 15 часова.

Током трајања сајма, Центар за све љубитеље и колекционаре Елемената нуди посебан елементарни попуст тако да се цео комплет од 6 бројева може купити по цени од само 1500 динара.

подели