Novi, šesti broj Elemenata premijerno u prodaji od nedelje, 23. oktobra na štandu CPN na Sajmu knjiga. Na kioscima širom Srbije od utorka, 25. oktobra 

Istražite više o Elementima

Zašto smrtna kazna ne smanjuje broj krivičnih dela? Šta je geek kultura? Zbog čega je torent neuništiv? Šta oseća električni automobil? Kako izgleda nova planeta? Šta ne znamo o svemiru? Da li ste za referendum? Kako se razvijala jedna evropska valuta? Kako se zaštiti od mitova o munjama? Šta je Kremljansko proročanstvo, a šta amerikanitis? 

Odgovori na silna zanimljiva, aktuelna i neočekivana pitanja kriju se u novom, šestom broju časopisa Elementi, koji iz broja u broj stiče sve više poklonika. Na 108 strana, novi broj za jesen 2016. predstavlja najveći broj autora, tema i ilustracija do sada. 

Od ovog broja, Elementi otvaraju i novu rubriku #elementi, gde se objavljuju izabrane fotografije motivisane Elementima koje pravi sve veći broj čitalaca. Uz to, broj sadrži i prvi ilustrovani vodič do jednog državnog dokumenta. 

Broj izlazi premijerno na Sajam knjiga, gde se, na štandu Centra za promociju nauke, već od 23. oktobra može kupiti po ceni od 290 dinara. Na kioscima širom Srbije moći će da se kupi od utorka, 25. oktobra. 

Broj će biti predstavljen na štandu CPN na promociji koja je zakazana za sredu, 26. oktobra, u 15 časova.

Tokom trajanja sajma, Centar za sve ljubitelje i kolekcionare Elemenata nudi poseban elementarni popust tako da se ceo komplet od 6 brojeva može kupiti po ceni od samo 1500 dinara.

podeli