Више од 800 издања научника из Србије у Хали 2ц, на штанду Центра за промоцију науке

Центар за промоцију науке четврти пут учествује на Међународном сајму књига у Београду, који се од 26. октобра до 2. новембра, по 59. пут, одржава на Београдском сајму.

На штанду у Хали 2ц, на око 200 квадратних метара, ЦПН излаже и представља целокупно научно издаваштво Републике Србије за последњих годину дана, које ове године чини више од 800 разноврсних публикација, часописа, зборника и монографија. 

ЦПН је припремио детаљан каталог свих ових научних издања, четврти по реду, са потпуним пресеком научног издаваштва у протеклој години, који представља корисно полазиште за анализу стања и развоја домаће науке.

Поред стручних публикација, на штанду ЦПН-а ће бити представљена и бројна научнопопуларна издања намењена најширој публици, као и електронска база КОБСОН.

Током трајања Сајма књига, Центар је за посетиоце организовао и разноврстан пратећи програм: дебате, предавања, трибине, представљања различитих научних институција, промоције књига, музички програм и пројекције научнопопуларних филмова.

Истражите више о програму на Сајму

 

подели
повезано
Творац Сретењског устава
Астероид Дејвид Боуви