ПРОЈЕКТИ

Пoдршка за жене у науци

ЦПН позива све заинтересоване кандидаткиње да пријаве своје радове у оквиру пројекта genderSTE, који подржава родну једнакост у области науке и технологије

Центар за промоцију науке као партнер COST акције у пројекту genderSTE, позива све заинтересоване да пријаве своје пројекте за овогодишњи програм финансирања. У 2014. години планирано је да буде финансирано дванаест краткорочних научних пројеката у оквиру програма genderSTE COST Аction.

Краткорочни пројекти којима ће бити пружена финансијска подршка за циљ имају оснаживање сарадње између државе и институција, јачање постојећих и развој нових мрежа, ширење информација и најбољих примера праксе, као и креирање нових знања.

Како би се достигли ови циљеви, посебна пажња посвећује се подршци младим истраживачима на докторским и постдокторским студијама, као и онима који се баве истраживањем у области родних тема и родне равноправности.

У зависности од тога када пројекат почиње, постоји неколико рокова за пријављивање за све заинтересоване кандидаткиње: први наредни је 30. јун, а потом и 30. септембар 2014.

Истражите више о детаљима и начину пријављивања пројекта у оквиру genderSTE COST Action-а.

 

 Истражите више о пројекту genderSTE 

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs