Konkursi

Otvorene prijave za ERAZMUS kurseve

Rok za prijave na međunarodne kurseve za nastavnike koje organizuje Ellinogermaniki Agogi je 4. mart 2015. do ponoći 

Obrazovna organizacija Ellinogermaniki Agogi pokrenula je međunarodne kurseve za školski nastavni kadar, sertifikovane od strane EC’s Education Audiovisual and Culture Executive Agency, koji su zvanično registrovani na EC’s School Education Gateway Course Catalogue.

Letnji kursevi će se održati u Atici, u periodu od 12. do 17. jula 2015. godine. Učešće u potpunosti finansira ERAZMUS+ program, pod KA1 School education staff mobility, koji pokriva put, dnevnice i školarinu.

Rok za aplikaciju škola za ERAZMUS+ je 4. mart 2015. do ponoći po srednjoevropskom vremenu.

Ellinogermaniki Agogi (EA) poseduje veliko iskustvo u koordinaciji u istraživanju i predstavljanju projekata koji u fokusu imaju profesionalni razvoj profesora. Od 2008. EA organizuje uspešne međunarodne pripremne kurseve za profesore finansirane od strane Evropske komisije, koji su orijentisani na inovativne prakse predavanja i koriste sredstva i alate za elektronsko učenje u cilju povećanja kvaliteta predavanja i učenja u evropskim školama.

EA je edukativna organizacija privatnih prava, koju zvanično priznaje država. Institucionalni je član EDEN-a (European Distance Education Network) i STEDE (Science Teacher Education Development in Europe) mreže. EA je bio nacionalni predstavnik grčkog Ministarstva obrazovanja na međunarodnoj izložbi Salon de l’education, koja je održana u novembru 2000. godine u Parizu u okviru e-Learning inicijative Evropske komisije.

Od 1995. godine, organizacija je osnovala odeljenje Research and Development (R&D), odeljenje za dizajn i proizvodnju i implementaciju istraživačkih aktivnosti u obrazovanju, širenje saradnje sa univerzitetima i pedagoškim institutima širom Evrope. Tokom prethodnih godina R&D odeljenje koordinisalo je i podržvalo učešće EA u više od 100 evropskih i nacionalnih projekata.

Istražite više o pojedinačnim kursevima na sledećim linkovima:

1.       Open Discovery Space International Summer Academy

2.       Creativity in Early Years Science Education

3.       Discover the Cosmos: From Telescopes to Accelerators

4.       GEOTHNK: From Geospatially Thinking to Teaching Geospatially

5.       Global Online Science Labs for Inquiry Learning at School

6.       Universal Design for Learning Summer School 2015

7.       CREAT-IT Summer School 2015

8.       Quantum Spinnoff Summer School 2015

 

Istražite druge tekstove:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

CPN
Ulica kralja Petra 46
11000 Beograd
Republika Srbija
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs