Конкурси

Отворене пријаве за ЕРАЗМУС курсеве

Рок за пријаве на међународне курсеве за наставнике које организује Ellinogermaniki Agogi је 4. март 2015. до поноћи 

Образовна организација Ellinogermaniki Agogi покренула је међународне курсеве за школски наставни кадар, сертификоване од стране EC’s Education Audiovisual and Culture Executive Agency, који су званично регистровани на EC’s School Education Gateway Course Catalogue.

Летњи курсеви ће се одржати у Атици, у периоду од 12. до 17. јула 2015. године. Учешће у потпуности финансира ЕРАЗМУС+ програм, под КА1 School education staff mobility, који покрива пут, дневнице и школарину.

Рок за апликацију школа за ЕРАЗМУС+ је 4. март 2015. до поноћи по средњоевропском времену.

Ellinogermaniki Agogi (ЕА) поседује велико искуство у координацији у истраживању и представљању пројеката који у фокусу имају професионални развој професора. Од 2008. ЕА организује успешне међународне припремне курсеве за професоре финансиране од стране Европске комисије, који су оријентисани на иновативне праксе предавања и користе средства и алате за електронско учење у циљу повећања квалитета предавања и учења у европским школама.

ЕА је едукативна организација приватних права, коју званично признаје држава. Институционални је члан EDEN-a (European Distance Education Network) и STEDE (Science Teacher Education Development in Europe) мреже. ЕА је био национални представник грчког Министарства образовања на међународној изложби Salon de l’education, која је одржана у новембру 2000. године у Паризу у оквиру е-Learning иницијативе Европске комисије.

Од 1995. године, организација је основала одељење Research and Development (R&D), одељење за дизајн и производњу и имплементацију истраживачких активности у образовању, ширење сарадње са универзитетима и педагошким институтима широм Европе. Током претходних година R&D одељење координисало је и подржвало учешће ЕА у више од 100 европских и националних пројеката.

Истражите више о појединачним курсевима на следећим линковима:

1.       Open Discovery Space International Summer Academy

2.       Creativity in Early Years Science Education

3.       Discover the Cosmos: From Telescopes to Accelerators

4.       GEOTHNK: From Geospatially Thinking to Teaching Geospatially

5.       Global Online Science Labs for Inquiry Learning at School

6.       Universal Design for Learning Summer School 2015

7.       CREAT-IT Summer School 2015

8.       Quantum Spinnoff Summer School 2015

 

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs