ФЕСТИВАЛИ

Међународна студентска недеља

Више од 200 студената из земље и иностранства окупиће се у јулу у Београду да заједно раде и размишљају о решењима највећих проблема данашњице

„Међународна студентска недеља“ (ISWiB, International Student Week in Belgrade) одржава се осми пут у Београду од 13. до 20. јула. Овогодишњи фестивал са мотом „Синергија ради промене“ окупиће 200 студената из земље и иностранства, а рок за пријаве је 30. април.

ISWiB мотивише студенте широм Европе и света да направе промене у друштву у коме живе. На фестивалу се, са тим циљем, организују бројне радионице, предавања, али и забавни догађаји и дешавања из области културе. Учесници фестивала пробаће да дају реална и одржива решења за највеће проблеме данашњице.

Теме које ће се обрађивати на овогодишњем фестивалу су, између осталих, и загађење животне средине у градовима, незапосленост младих, говор мржње и слобода говора, угрожене социјалне групе, ГМО храна и „герилско“ баштованство.

Рок за пријаве за све заинтересоване за „Међународну студентску недељу“ је 30. април, а шаљу се на www.iswb.org/apply. Цена учешћа на фестивалу за иностране студенте је 100 евра, а за домаће 40 евра.

Сазнајте више о ISWiB.

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs