Letnja akademija o kreativnoj nastavi

Prijavite se za CREAT-IT letnju akademiju 2015 u Atini, koja će se baviti kreativnim metodama u nastavi, do 4. marta 2015. godine

Objavljen je prvi poziv za CREAT-IT letnju akademiju 2015, posvećenu kreativnim metodama nastave u oblasti prirodnih nauka. Akademija će se održati u Atini, u periodu od 12. do 17. jula 2015. godine, u okviru projekta CREAT-IT  u kome je Centar za promociju nauke jedan od sedam evropskih partnera.

CREAT-IT letnja akademija namenjena je profesorima prirodnih i društvenih nauka, umetnicima, naučnicima, profesorima likovnih umetnosti i kreatorima obrazovnih politika, koji žele da upoznaju inovativne i kreativne metode savremenog pedagoškog pristupa. Centralna tema Letnje akademije biće kosmička svetlost, kao deo globalne proslave Međunarodne godine svetlosti 2015.

Polaznici Akademije će imati priliku da saznaju o novim strategijama kreativnog učenja kroz aktivnosti koje se realizuju u okviru tri modula: naučno pozorište, naučna opera i naučni kafe. Moduli se zasnivaju na pedagoškim metodama razvijenim u okviru projekta CREAT-IT i na principu učenja i razumevanja nauke zasnovanom na istraživanju.

Rok za prijavu je 4. mart 2015. godine, do 12 časova po briselskom vremenu.

Istražite više o uslovima učešća i raspoloživim stipendijama.

Istražite druge tekstove:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

CPN
Ulica kralja Petra 46
11000 Beograd
Republika Srbija
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs