Летња академија о креативној настави

Пријавите се за CREAT-IT летњу академију 2015 у Атини, која ће се бавити креативним методама у настави, до 4. марта 2015. године

Објављен је први позив за CREAT-IT летњу академију 2015, посвећену креативним методама наставе у области природних наука. Академија ће се одржати у Атини, у периоду од 12. до 17. јула 2015. године, у оквиру пројекта CREAT-IT  у коме је Центар за промоцију науке један од седам европских партнера.

CREAT-IT летња академија намењена је професорима природних и друштвених наука, уметницима, научницима, професорима ликовних уметности и креаторима образовних политика, који желе да упознају иновативне и креативне методе савременог педагошког приступа. Централна тема Летње академије биће космичка светлост, као део глобалне прославе Међународне године светлости 2015.

Полазници Академије ће имати прилику да сазнају о новим стратегијама креативног учења кроз активности које се реализују у оквиру три модула: научно позориште, научна опера и научни кафе. Модули се заснивају на педагошким методама развијеним у оквиру пројекта CREAT-IT и на принципу учења и разумевања науке заснованом на истраживању.

Рок за пријаву је 4. март 2015. године, до 12 часова по бриселском времену.

Истражите више о условима учешћа и расположивим стипендијама.

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs