Najava

Kako odlučujemo – od mreža do rojeva

Kako funkcioniše inteligencija roja i šta stoji iza procesa donošenja odluka saznajte na tribini u ponedeljak, 13. marta u 19.00

Istražite program Nedelje svesti o mozgu.

U ponedeljak, 13. marta u 19.00, u maloj sali SKC-a Studentska sekcija za neuronauke u okviru naučno-popularne manifestacije „Nedelja svesti o mozgu“, u saradnji sa Centrom za promociju nauke, organizuje tribinu “Kako odlučujemo – od mreža do rojeva”. Profesor Filozofskog fakulteta u Beogradu dr Mašan Bogdanovski i Ivan Umeljić iz Centra za prociju nauke govoriće o tome kako funkcioniše inteligencija roja, šta stoji iza procesa donošenja odluka i kako rade neuralne mreže.

Studentska sekcija za neuronauke koju čine studenti medicinskog, biološkog, filozofskog i defektološkog fakulteta interaktivnim predavanjima pruža svojim članovima znanje iz oblasti neuronauke, ali takođe je i mesto na kome se mogu razmeniti mišljenja, iskustva i planovi kroz multidisciplinarni pristup neuronauci. U tome imaju nesebičnu pomoć profesora i predavača sa različitih fakulteta, kao i stručnjaka iz raznih oblasti.

Tribina

OD MREŽA DO ROJEVA – KAKO ODLUČUJEMO?

Mala sala SKC-a

Ponedeljak, 13. mart, 19 časova

Učesnici:

  • Dr Mašan Bogdanovski, Filozofski fakultet Univerziteta u Beogradu
  • Ivan Umeljić, Centar za promociju nauke

Moderator:

  • Lena Ilić, predsednica Studentske sekcije za neuronauke

Istražite druge tekstove:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

CPN
Ulica kralja Petra 46
11000 Beograd
Republika Srbija
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs