Најава

Како одлучујемо – од мрежа до ројева

Како функционише интелигенција роја и шта стоји иза процеса доношења одлука сазнајте на трибини у понедељак, 13. марта у 19.00

Истражите програм Недеље свести о мозгу.

У понедељак, 13. марта у 19.00, у малој сали СКЦ-а Студентска секција за неуронауке у оквиру научно-популарне манифестације „Недеља свести о мозгу“, у сарадњи са Центром за промоцију науке, организује трибину “Како одлучујемо – од мрежа до ројева”. Професор Филозофског факултета у Београду др Машан Богдановски и Иван Умељић из Центра за процију науке говориће о томе како функционише интелигенција роја, шта стоји иза процеса доношења одлука и како раде неуралне мреже.

Студентска секција за неуронауке коју чине студенти медицинског, биолошког, филозофског и дефектолошког факултета интерактивним предавањима пружа својим члановима знање из области неуронауке, али такође је и место на коме се могу разменити мишљења, искуства и планови кроз мултидисциплинарни приступ неуронауци. У томе имају несебичну помоћ професора и предавача са различитих факултета, као и стручњака из разних области.

Трибина

ОД МРЕЖА ДО РОЈЕВА – КАКО ОДЛУЧУЈЕМО?

Мала сала СКЦ-а

Понедељак, 13. март, 19 часова

Учесници:

  • Др Машан Богдановски, Филозофски факултет Универзитета у Београду
  • Иван Умељић, Центар за промоцију науке

Модератор:

  • Лена Илић, председница Студентске секције за неуронауке

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs