Конкурси

Истражите отворене позиве!

Елементаријум доноси преглед тренутно отворених конкурса за усавршавање у области научне комуникациjе у Шваjцарскоj, Великоj Британиjи и Jужноj Африци

 

ПОЗИВ ЗА ПОСТДОКТОРАНДЕ У ЈУЖНОЈ АФРИЦИ

Рок за пријаву: 9. март 2015.

Jужноафрички истраживачки одбор за научну комуникациjу (SciCOM) при Универзитету Стеленбош обjавио jе позив за постодкторанде у области научне комуникациjе коjи поседуjу докторат и/или интересовања из сфера науке, технологиjе и друштвених истраживања; разумевања науке у jавности, социологиjе науке или студиjа медиjа и науке. На оваj позив може да се приjави свако ко jе завршио своj докторат у последњих пет година. Обезбеђена jе и двогодишња стипендиjа, с могућношћу њеног обнављања на jош две додатне године. 

Истражите више на mvn3@sun.ac.za

СТИПЕНДИЈА У ЦЕРН-у 

Рок за пријаву: 1. март 2015.

Група за комуникациjе ЦЕРН-а, наjвеће лабораториjе за физику честица са седиштем у Шваjцарскоj, обjавила jе да jе отворен позив за jедну стипендиjу за научне писце, праксу за писце, као и за место фотографа. Рокови за приjаве су следећи: 1. март за стипендиjу, 10. март за праксу и 11. маj за фотографе.

Истражите више

ПОСТДИПЛОМСКИ ПРОГРАМ У БРИСТОЛУ

Рок за пријаву: 1. март 2015.

Jединица за комуникациjу науке са седиштем при Универзитету Западне Енглеске (University of the West of England) у Бристолу, Велика Британиjа, организуjе своjе популарне постдипломске програме у области научне комуникациjе за оне коjи већ раде као научни комуникатори или планираjу да се баве овим послом. Оваj програм, коjи пружа могућности за комбиновани истраживачки рад, запошљавање и рад на проjектима, привлачи велики броj студената из читавог света.

Истражите више  

КОНКУРС ЗА КООРДИНАТОРА У ГАРХИНГУ

Рок за пријаву: 13. март 2015.

Директорат за науку из Гархинга код Минхена, при Jужноj европскоj опсерваториjи, обjавио jе позив за место кооридинатора ESO (European Southern Observatory) супернова центра.

Истражите више 

 

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs