Промоције

Научна комуникација на Учитељском факултету

ЦПН ће ове среде представити књигу Научна комуникација на Учитељском факултету у Београду

Центар за промоцију науке ће у среду, 16. децембра, на Учитељском факултету у Београду представити књигу Научна комуникација Пјера Ласла. Промоција ће се одржати у 17 часова у Свечаној сали на првом спрату.

О књизи ће говорити Немања Ђорђевић, директор Центра за промоцију науке, Слободан Бубњевић, уредник комуникација у ЦПН-у, Иван Умељић, координатор Групе за издаваштво у ЦПН-у и Невена Буђевац, доцент на Учитељском факултету у Београду.

Књига Научна комуникација: практични водич прво је издање ове врсте на српском језику, а намењена је научницима, инжењерима, наставном кадру, новинарима, лекарима, уредницима и издавачима – укратко, свакоме ко жели да тешко разумљиве податке „дешифрује“ у разумљив и интересантан језик. 

Књига Пјера Ласла намењена је свима који желе да своје научне резлутате представе колегама, доносиоцима одлука или јавности. Научна комуникација пружа корисне смернице за представљање науке на јасан интересантан начин и приказује начине на које се научник може обратити различитим циљним групама.

Пјер Ласло је познати биохемичар са огромним искутвом у научном раду и индустријском консалтингу. Последње две деценије претежно је посвећен научној комуникацији. Аутор је више десетина научнопопуларних издања.

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs