Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja i CPN organizuju panel posvećen iskustvima na EU projektima na Kolarcu, u ponedeljak, 23. novembra, u 15 časova

U ponedeljak, 23. novembra, u 15 časova, u Maloj sali Kolarčeve zadužbine, održaće se panel-razgovor posvećen iskustvima u radu na projektima finansiranim kroz različite programe Evropske unije. Ovaj panel organizuju Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije i Centar za promociju nauke.

Panel je osmišljen s ciljem da se okupe svi zainteresovani profesionalci, kako bi se zajednički analizirali i predložili rešenja za postojeće izazove i probleme u implementaciji projekata u okvirima nacionalnog zakonodavstva Republike Srbije.

Na panel su dobrodošli rukovodioci postojećih projekata ili podnosioci aplikacija u fazi razmatranja, naučnici, istraživači i svi zainteresovani za međunarodnu saradnju, kao i oni koji bi želeli da nauče više o procesu apliciranja, finansijskom upravljanju i implementaciji projekata.

podeli
povezano
Odakle dolaze gravitacioni talasi?
Lične zvezdane mape