ЦПН се укључује у пројекат Европског ђачког парламента и позива ђаке да дебатују о будућности свог града 10. новембра 2013. Укључите се!

Ђачки парламент ће се одржати од петка 8. новембра до недеље 10. новембра 2013. у Народној скупштини Републике Србије. Током три дана радићете активно на проналажењу решења за сваку подтему у седам радних група.

Да ли познајете неког или спадате међу наше најдраже читаоце, у групу ученика који имају између 16 и 19 година? Сада је прилика да искусите нешто ново – скупштинску дебату.

Wissenschaft im Dialog вас позива да будете део Европског ђачког парламента у Београду! Кроз радне групе и у раду са научницима, дискутоваћете о најновијим питањима на тему „Будућност нашег града“ и припремићете се и водити парламентарну дебату.

Да ли бисте желели да дискутујете о релевантним темама о будућности са ученицима из целе Европе и то на енглеском језику? Петоро вас ће добити прилику да размени идеје и мишљења са још 95 ученика из Европе на завршном Европском ђачком парламенту у Копенхагену, у јуну 2014.

Можете да учествујете уколико имате између 16 и 19 година и уколико сте заинтересовани за науку и парламентарне дебате. Пријавите се индивидуално, као група или као цео разред.

Истражите више у материјалу ”Европски ђачки парламент

подели
повезано
Одакле долазе гравитациони таласи?
Личне звездане мапе