Састанци

Отворени дан са StartLabs фондом

Након серије посећених догађаја за предузетнике, StartLabs прославља први рођендан у Научном клубу ЦПН-а

StartLabs – први инвестициони фонд у региону, прославља свој први рођендан. Тим поводом вас позивамо да нам се придружите у Научном клубу Центра за промоцију науке у среду, 22. oктобра. Од 11 до 15 часова врата ће бити оворена за све који желе да разговарају са нашим тимом о свом стартап бизнису.

Циљ StartLabs-а је да стартапима у почетној фази пружи што већу подршку као инвестициони фонд. Осим званичног програма, ту смо да помогнемо стартапима својим саветима и јаким менторским програмом, а за протеклих годину дана организовали смо и низ догађаја на којима смо обезбедили присуство угледних серијских предузетника из Америке и Европе. У намери да наставимо да подржавамо стартап заједницу у Србији, одлучили смо да организујемо и StartLabs – Open Day, где ће наш тим бити на располагању локалним предузетницима за сва питања и недоумице са којима се свакодневно сусрећу у стартап бизнису.

За разлику од претходних догађаја, овог пута неће бити презентација, pitch-ева, панела – желимо да организујемо једноставно дружење са свима који би желели да нас упознају и са нама поразговарају. Придружите нам се на Open Day прослави рођендана како бисмо заједно наставили да градимо успешне стартапе и лепе успомене!

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs