НАУЧНИ КРУГ

Сајам послова и пракси

На Саобраћајном факултету у Београду 21. и 22. марта одржавају се Transport and Traffic Business Days 2016

Шести пут заредом, у организацији Савеза студената Саобраћајног факултета, 21. и 22. марта одржаће се сајам послова и пракси, Transport and Traffic Business Days. Догађај ће бити одржан у просторијама Саобраћајног факултета.

Пројекат , Transport and Traffic Businees Days представља традиционално окупљање студената Саобраћајног факултета и сродних факултета из области саобраћаја, транспорта, логистике, телекомуникација и реномираних компанија које послују у нашој земљи. Самим тим, циљ организатора је да омогуће колегама развој професионалних каријера односно да се кроз синергију науке и привреде пружи шанса младим академским грађанима да покажу сав свој потенцијал и ентузијазам који поседују.

Током дводневног програма одржаће се презентације компанија учесница, интервјуи за посао као и Студија случаја, која се организује по први пут у жељи да наши студенти покажу стечено знање у решавању задатка које компаније буду задале.

Претходних година на овом скупу учествовало је око 20 компанија, организација, државних предузећа као што су СП Ласта, Милшпед, Delhaize Србија, Vip mobile, Телеком, ГСП Београд, Нафтна индустија Србије, Gerbruder Weiss а од ове године Air Serbia, Делта транспортни системи, BOSCH и други.

Истражите више о овом пројекту на сајту или на Facebook станици Transport and Traffic Business Days

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs