научни круг

Позив за младе истраживаче

Министарство просвете, науке и технолошког развоја објавило је позив младим истраживачима за учешће на научноистраживачким пројектима

Министарство просвете, науке и технолошког развоја објавило је позив за талентоване младе истраживаче – студенте докторских академских студија, за учешће на научноистраживачким пројектима које реализују акредитоване научноистраживачке организације у текућем циклусу истраживања.

На овај позив могу се пријавити сви студенти докторских академских студија, без обзира на то да ли су се раније пријављивали на својим институтима, факултетима и универзитетима за укључивање у текући циклус истраживања.

Рок за подношње пријаве је 16. март 2018. године.

Министарство ће након детаљне анализе резултата овог позива, у складу са буџетским могућностима, одлучити о позивима који би имали за циљ укључивање и других група истраживача које нису обухваћене овим позивом.

Текст Позива са обрасцем Пријаве преузима се са сајта Министарства: где су наведени услови учешћа, начин пријаве, као и потребна документација (с тим што се диплома/уверење о завршеном факултету са наведеном просечном оценом подноси као оверена фотокопија).

 

 

 

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs