Догађаји

Међународни сусрети у оквиру Х2020

Кратак водич за остваривање међународне сарадње кроз Brokerage догађаје у организацији Европске комисије

У оквиру програма Хоризонт 2020 Европске комисије организује се низ Brokerage догађаја широм Европе. Могу их посетити и домаћи научници, представници из јавног и приватног сектора, и други заинтересовани за финансирање своје делатности кроз програм Хоризонт 2020. Ови догађаји су осмишљени тако да повезују заинтересоване странке у циљу сарадње приликом следећег периода финансирања, 2017. године.

У Ајндховену се 8. јуна одржава догађај под именом WIDESPREAD Brokerage 2016, намењен повезивању између оних земаља које су класификоване као ”ниских истраживачких и иновационих резултата” и успешних међународних организација.

BioHorizon пројекат организује међународни састанак 28. јуна у Бриселу, окренут технолошким приступима безбедности хране и одрживој пољопривреди; циљ је изградња прехрамбено-истраживачких конзорцијума. Такође у Бриселу, 7. јула, два пројекта које финансира Европска комисија (Health-NCP-Net 2.0 и Fit For Health 2.0) организују Brokerage између организација заинтересованих за сарадњу у области здравства.

Ово су само три примера оваквих догађаја, којих има безмало сваки дан у градовима широм Европе. Уколико сте заинтересовани за повезивање са будућим партнерима или финансијерима, можете пратити календар Brokerage догађаја на сајту компаније b2match, која сарађује са Европском комисијом у међународном умрежавању научних радника, држава и привреде. Већина ових догађаја су бесплатни, а све информације о аплицирању се налазе на сајтовима самих догађаја.

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs