Актуелно

Шта бисте сачували у случају апокалипсе?

Нови Елементи у продаји од суботе, 8. априла, на киосцима широм Србије, а од овог броја и у региону

Истражите више о Елементима

Изашли су нови, осми Елементи. На киосцима широм земље и (од овог броја) региона могу се наћи од суботе, 8. априла, а први пут су се појавили на отварању Научног клуба у Београду.

У свом осмом издању Елементи постављају питање: Која знања треба сачувати у случају апокалипсе? Од бројева и еволуције до штампе и друштвеног уговора, а под насловом „Задужбина“, темат нових Елемената представља двадесет четири приче о кључним открићима и проналасцима у људској историји, које је написало чак 20 различитих аутора.

Као и увек, поред узбудљивог темата, Елементи доносе и низ других прича кроз теме као што су: дивљина, истина о вези здравља и исхране, „Здрав разум“, со, гравитација, као и одговор на питање – где завршава око 40.000 таблета које попијете у току животног века?

Прва промоција осмог броја одржана је у новоотвореном Научном клубу Београд, 11. априла. На промоцији часописа о новим Елементима говорили су Слободан Бубњевић, главни и одговорни уредник, и помоћници уредника Ивана Хорват, Јована Николић и Никола Здравковић.

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs