у центру

Scientix на манифестацији НиМаТ у Нишу

На манифестацији НиМаТ у Регионалном центру за професионални развој запослених у Нишу у суботу, 12. маја, у 13 часова, биће представљен пројекат Scientix

На четвртој по реду манифестацији НиМаТ, под овогодишњим називом „Математичко тАЛАСање“, у Нишу, у суботу, 12. маја, у 13 часова, биће представљен европски пројекат Scientix, за који је Центар национална контакт тачка за период 2017–2019. године.

Scientix представља највећу европску мрежу наставника природних наука, која повезује наставнике из читаве Европе и омогућава размену њихових пракси и искустава. Циљ овог пројекта је и промоција СТЕМ дисциплина (енг. STEM: science, technology, engineering and mathematics) и нових педагошких приступа у овим областима. Ова мрежа нуди потпуно бесплатно велики број алата, система подршке и могућности за континуирану обуку наставника кроз различите вебинаре и курсеве.

Учесници радионице ће имати прилику да од Далибора Тодоровића, Scientix амбасадора, из прве руке сазнају детаље о Scientix порталу и могућностима које овај пројекат пружа наставницима.

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs