Сајам технике 2016

Пулс достигнућа

На Београдском сајму отворен је 60. јубиларни Међународни сајам технике и техничких достигнућа, под слоганом Јак пулс. Сајам је отворен од 16. до 20. маја

Специјализовани Међународни сајам технике и техничких достигнућа одржава се по 60. пут ове године на Београдском сајму. Током пет дана сајма, од 16. до 20. маја, биће представљано око 100 научно-технолошких иновација, а организован је и богат пратећи пословно-стручни програм. Велика пажња биће посвећена обележавању 160. годишњице рођења Николе Телсе.

Центар за промоцију науке и ове године један је од излагача Сајма технике. Штанд Центра је место где посетиоци могу да се упознају са концептом и радом Научног клуба, будући да је тренутно у току отварање Научних клубова у 12 градова широм Србије.

Научни клуб подељен је на два дела: на простор за предавања и радионице, и на неформални део са библиотеком. У радионичарском делу посетиоци могу да виде како функционише лего робот и да се окушају у његовом програмирању. У неформалној зони, опремљеној лејзибеговима и библиотеком, биће изложена ЦПН издања и логичке игре.

На Сајму је заступљено око 500 излагача из 20 земаља. Сајам је отворен за посете од 10 до 18 часова. осим у петак када је отворен од 10 до 17 часова. 

Истражите више програм Сајма технике и техничких достигнућа.

Истражите друге текстове:


Grb Republike Srbije
ecsite nsta eusea astc

ЦПН
Улица краља Петра 46
11000 Београд
Република Србија
+381 11 24 00 260
centar@cpn.rs